top of page
1.1.jpg

Kies voor een training

Je ontwikkelt je graag in een groep met andere gelijkgestemden.

Je kiest voor een training om jouw:

 

  • Commercieel bewustzijn te vergroten

  • Sales vaardigheden verder te ontwikkelen

  • Leiderschapsstijl te ontdekken en in te zetten in jouw dagbestaan

  • Tijd en energie efficiënter te benutten

  • Manier van het voeren van moeilijke gesprekken te verfijnen

  • Vaardigheid in onderhandelingen uit te breiden

  • Wijze van samenwerken effectiever te maken

Soorten trainingen

Training gaat om persoonlijke en professionele groei. Het gaat om inzicht, het vergroten van kennis en het aanleren van nieuwe vaardigheden. In de interactieve training van Hundred Days word jij zelfverzekerder, krachtiger. Zo kan je vervolgens nog beter jouw talenten benutten ten gunste van het gestelde doel binnen jouw organisatie of team.

Inspiratie voor een training op maat

1/6

Communicatie

Hoe ga ik vanuit mijn eigen kracht het gesprek aan, wie ben ik in de dynamiek met de ander, hoe verbind ik met de ander, hoe voer ik een moeilijk gesprek of een sollicitatiegesprek.

Aanpak training

 In een helder drie-stappen model gaan we aan de slag om de juiste training te ontwikkelen die nodig is om jouw organisatiedoel te bereiken.

1. Voorbereiding

De voorbereiding van de training is het halve werk. Hier hechten we bij Hundred Days alle waarde aan. Het is de basis, van waaruit ik op bouw. Die basis dient volledig begrepen, doorgrond te zijn zodat jouw wensen en doelstellingen als opdrachtgever in een scherp kader gesteld kunnen worden. En jij als deelnemer tot jouw recht komt. Daarvoor benut ik mijn specifieke ervaring, energie, focus en commitment. De afstemming op de vragen en doelen van jou als deelnemer aan de training is onlosmakelijk verbonden in mijn integrale aanpak. Gecombineerd met persoonlijke intakegesprekken ontstaan de inzichten waarop het programma op maat samengesteld wordt.

2. Training

Iedere training is interactief en persoonlijk. Ik train zowel offline als online. In het Nederlands en in het Engels. Met rollenspellen, oefeningen en casussen uit de praktijk ontstaat inzicht en een diepere leerervaring. De kracht van de vraag brengt jou als deelnemer in beweging, aan het denken, aan het werk. Daarbij ligt de focus op de confrontatie van ieders eigen aandeel en verantwoordelijkheid in het geheel. Ik adviseer en deel mijn ervaring, kennis en kunde. Met waardevolle handvatten pak jij als deelnemer in de praktijk zelfstandig de draad verder op om tot de gewenste ontwikkeling te komen.

3. Borging en integratie

De borging en integratie is van wezenlijk belang voor het duurzame resultaat. De ervaring leert dat hier vaak terrein gewonnen kan worden. Want wat ga je nu anders doen als je de dag na de training weer aan de slag gaat? En hoe ga je dit dan aanpakken? Wat vraagt dit precies van jou? En hoe wil je hier als organisatie mee omgaan?

bottom of page