top of page

Gun jezelf coaching

In die eerste 100 dagen zet je jezelf neer in een nieuwe baan, project of opdracht. Je kiest voor coaching als jij:

 

  • Helder en positief leiderschap wilt tonen

  • Zelfvertrouwen en overtuiging wilt uitstralen

  • Gestelde doelen wilt bereiken met jouw team

  • Succesvolle klantrelaties wilt ontwikkelen

  • Je sales een boost wilt geven

  • In vertrouwen beter wilt samenwerken met jouw team

  • Constructieve stappen wilt blijven zetten in jouw carrière

2.jpg

Soorten coaching

Coaching gaat om professionele en persoonlijke groei. Onze coaching is gericht op ontwikkeling en de toekomst. Het gaat om inzicht, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Door coaching word je zelfbewuster, authentieker en meer autonoom.

Vraagstukken die zich lenen voor individuele of team coaching

1/6

Life & loopbaan coaching

Hoe werk ik meer vanuit mijn kracht, welke baan past nu echt bij mij, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik.

Aanpak coaching

100 dagen aandacht, inzicht, ontwikkeling

1.   De bewuste keuze: je wilt het anders doen

Die eerste honderd dagen. Die wil je dit keer anders aanpakken. Bewuster en doelgericht. Ieder coachtraject begint altijd met jouw specifieke vraag. En in de meeste gevallen is dat de vraag waar je vaak al wat langer mee rond loopt. De keuze om hier daadwerkelijk iets mee te gaan doen schuif je voor je uit. Tot die dag dat je het anders wilt. Dat je die vraag of vragen wel degelijk wilt onderzoeken. Omdat vaak blijkt dat hieruit inzichten ontstaan. Die jou vervolgens de vrijheid geven om juist jouw energiebalans te herstellen. Om vanuit wijsheid en persoonlijke kracht opnieuw te gaan waar je voor staat.

2. Startgesprek: met inzicht ontstaat jouw nieuwe begin

Jouw vraag staat centraal in het coachtraject. Daarom start jouw honderd dagen coachings traject met een stevige intake. Op basis hiervan schets ik een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daar geloof ik in. Coaching is voor mij de kunst van het bewegen op basis van inzicht en keuzes maken. Ontstaan door de juiste vragen. Vragen die helpen in jouw proces. Met pit, kennis en menselijke maat weet ik jou met de juiste vraag op het juiste moment te raken. Zodanig dat je even in verwarring raakt. Je onwennig voelt. Zodat je ruimte gaat vinden om vervolgens vanuit hier stappen te gaan maken.

3. 100 dagen aandacht: persoonlijke, offline en online verbinding

Coaching kenmerkt zich in een aanpak dat zich richt op jouw talenten en competenties en verantwoordelijkheid en leiderschap. Mijn werkwijze is persoonlijk. Offline en online. Samen bepalen we of je meer of minder dan honderd dagen aandacht en begeleiding prettig vindt en bij jou leidt tot de gewenste beweging.

bottom of page