top of page

Reviews

3d2caf8d6aa053708fbc43083a3be262.png

Maarten Fraterman
Manager Partner, Dignitas Group

1 februari 2020

Toen ik Jacomine leerde kennen was ze net begonnen met Hundred days. Aangezien ik ondernemen heerlijk vind gaf dat onderwerp direct leuke gesprekken. Wat Jacomine in mijn geval erg goed doet is mij aan het denken zetten. Je merkt daarin direct hoe groot haar ervaring op talent development, recruitment, time management en sales is. Mede dankzij haar trainingen is onze recruitment afdeling een groot succes. Ik hoop nog veel mensen aan te kunnen nemen die ik door Jacomine kan laten trainen!
 

Caroline Van Steenberge
Co-Founder & Miss Content, Steve Skills

13 december 2019

De tagline van Jacomine’s service ‘What a difference a hundred days make!’ is de nagel op de kop met het verschil dat het geen 100 dagen duurt om vooruitgang te zien. Mijn one-on-one persoonlijke ontwikkelingstraining was reeds na de tweede sessie ‘pivotal’. Jacomine is er om impact te maken. Zij slaagt daarin doordat ze analytisch-kritisch is, tot op het bot doorgraaft om dan met zeer praktische oplossingen te komen. Haar aanpak is tailor made: ze is de ijzeren hand in de fluwelen handschoen die ik nodig had. Jacomine zit stevig in het zadel, kent haar vak, neemt haar missie au sérieux, luistert, is gefocust, volgt de zaken perfect op. Daarenboven is ze charmant en fun, zonder het doel uit oog te verliezen. In absolute termen zou je kunnen zeggen: ‘Is dit niet normaal, je betaalt per slot voor een service?’ Kan zijn, maar ik ben haar oprecht dankbaar. Ze heeft mij – rekening houdend met mijn temperament - tools & inzichten aangereikt waardoor ik als professional & persoon gegroeid ben. Voor wie denkt dat coaching 'fluffy stuff' is, een lijst van 'tips & tricks' & 'ciao, good luck': mispak u niet, het is werken als je écht resultaat wil, aan Jacomine gaat het niet liggen. Ik weet niet hoe het zit met jullie ‘personal growth’ voornemens voor 2020, maar ik kan jullie enkel aanraden om Jacomine hierin te betrekken!

Barry Schellingerhout
Chapter Chief North & West
7 oktober 2019
Jacomine heb ik als coach ingehuurd om diverse collega’s beter te laten functioneren. Dit heeft altijd resultaat opgeleverd. Bij mijn collega’s heeft ze een omgeving gecreëerd waarin zij zich hebben kunnen ontwikkelen. Als opdrachtgever is het fijn samenwerken met Jacomine omdat ze open en eerlijk is en resultaatgericht werkt. 


Carolien Hoek
Teamleider Olie & Gas, Burdock Group

9 april 2019

Ik heb Jacomine leren kennen als een sprankelend, gedreven en oprecht persoon. Ze is communicatief sterk, verstaat haar vak zeer goed en weet op een positieve doch kritische wijze een individu of team naar een hoger niveau te coachen. Jacomine is open en toegankelijk en weet daardoor op een prettige manier een goede band op te bouwen met haar opdrachtgevers en de kandidaten die ze coacht. Ze is in staat om in een relatief kort tijdsbestek een uitstekend resultaat neer te zetten. Ik hoop dan ook nog lang met Jacomine te mogen samenwerken.


Rob van der Post
Interim HR Manager Europa

4 maart 2019
Ik heb Jacomine leren kennen toen ik bij Qurrent Renewable Energy als Interim HR Manager werkzaam was. Jacomine werd door een van onze young professionals aangedragen als gewenste externe coach. Na een aangename kennismaking met een goede persoonlijke klik, bleek snel hoe goed Jacomine is in haar werk, zowel naar opdrachtgevers met duidelijke, goed onderbouwde coachings voorstellen, als ook naar haar coachees die zij flink aan het werk zet in intensieve sessies met duidelijke opdrachten tussen de sessies door, waardoor haar coachees gelijk vanaf de eerste sessie stappen voorwaarts maken en dit ook zelf zo ervaren. Ook betrekt zij nadrukkelijk de managers van haar coachees in het proces, zowel bij de inventarisatie, als ook bij tussentijdse evaluaties en het eindgesprek. Zij heeft meerdere collega's bij Qurrent gecoacht, bij verschillende vraagstukken, variërend van time management/prioriteringsvraagstukken tot loopbaancoaching, dit tot grote tevredenheid bij haar coachees, als ook bij hun managers. Ik kan Jacomine van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een coach die haar coachees met intensieve sessies flink aan het werk zet en tot concrete ontwikkeling en persoonlijke groei aanzet.


Ellen Visser
HR Consultant

21 november 2018

Jacomine is een prettige gesprekspartner en heeft een goede expertise op recruitment & sales, specifiek de gespreksvoering hiervan. Ik vind haar accuraat, attent met een enthousiaste gedrevenheid. Haar energie werkt erg aanstekelijk!


Nathalie Verhaagh
Manager Werkgeluk & Ontwikkeling, Arrange Interim

20 november 2018

Jacomine haar werk wordt gekenmerkt door maatwerk, verbinding en energie. Voor de trainees van Arrange Interim en onze Interim Professionals heeft Jacomine zich bewezen als een uiterst vakbekwame docent. De kracht van Jacomine ligt in de toepassing van haar coaching vaardigheden in haar lesprogramma’s. Jacomine past zich goed aan op haar publiek en acteert op basis van de ontwikkelbehoefte van de deelnemers. Zij heeft zich goed verdiept in onze collega’s en hen vaardigheden bijgebracht op het gebied van gespreksvoering, timemanagement en profileren (zowel online als offline). Haar ervaring en kennis maakt haar, in combinatie met haar open en attente karakter, een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb in Jacomine een waardevolle, duurzame relatie gevonden die goed tot zijn recht komt in onze organisatie. Ik kijk uit naar een voortzetting van onze samenwerking. 
 

Mara Van der Werf
Sales Manager, Aristo Meeting Centers

19 juli 2018

Omdat ik zeer ervaren medewerkers heb, is Jacomine voor mij dé oplossing om hen verder te ontwikkelen. Zij werkt zo tailormade, dat het voor iedereen in de groep interessant blijft. Dat kan ze alleen maar door een hele goede voor- en nabespreking van de training. Daar stopt ze echt tijd in en dat komt de volgende training ten goede. Verder heeft zij zich onze markt (hospitality) heel snel eigen gemaakt. Sales is sales en het blijkt maar weer dat het niet uit maakt in welke branche je de theorie toepast. Training on the job is een essentieel onderdeel in onze training om de theorie daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Dat is spannend, maar Jacomine wekt vertrouwen en geeft veel opbouwende tips. 

Lenneke Willig
Manager Werving & Selectie, Kasparov

11 juli 2018

Jacomine heeft bij Kasparov zowel groeps- als individuele(kennis-)sessies gegeven. Kenmerkend is haar enthousiasme,betrokkenheid en scherpte. Ze is positief kritisch en helpt d.m.v. eigen inzichten gedrag aan te pakken. Ze is in staat tot de kern door te dringen en een verandering teweeg te brengen.


Leonie Ebbes
Merkenbouwer

16 februari 2018

Jacomine vervult inmiddels al ruim een jaar een bijzondere positie in mijn bedrijf Peoplehouse. Als coach heeft zij direct contact met alle medewerkers van Peoplehouse die vanuit een net afgestudeerde positie samen gaan werken met bedrijven op innovatieve vraagstukken. Een enorm uitdagende klus wanneer je net op de arbeidsmarkt komt kijken. Jacomine ondersteunt ze, in haar 1 op 1 gesprekken, in diverse facetten. Haar aandachtspunt ligt daarbij met name op het ondervinden van de eigen kracht. Ze is ijzersterk om mensen zelf te laten inzien waar ze goed in zijn en ze daar ook naar te laten handelen. Ze is scherp in haar gesprekken, doortastend en resultaatgericht, doch met een elegante en zeer betrouwbare 'touch'. Naast het ontdekken van iemands eigen kracht heeft Jacomine ook zeer snel de rode draad van het bijbehorende project helder. Van hieruit kan ze mensen door middel van zijn/haar eigen kracht de juiste strategische stappen laten zetten. Ik kan niet anders stellen dan dat Jacomine een aanwinst voor mij en voor mijn bedrijf is.


Meer reviews

bottom of page