top of page
fullsizeoutput_c3d3_edited.jpg

Kenmerkend is mijn energie en een positieve instelling. In gesprek met mij gaat het echt ergens over. Mijn interesse in jouw drijfveren brengt je direct bij de kern van wat jou bezighoudt of misschien zelfs afhoudt van wat je wilt bereiken. Ik stel je vragen waar je zelf niet op komt, of moeilijk vindt om alleen te beantwoorden. Door te investeren in jezelf word je aan het denken gezet. Daarna raak je jouw kern. Waardoor je met andere inzichten in beweging komt met duurzame ontwikkeling als doel.

 

Ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in meerdere commerciële managementfuncties in de recruitment sector heeft mij stevig gevormd. Het ontdekken van talent en het ontwikkelen van mensen en teams vormen de rode draad in mijn carrière. Mijn stijl is mensgericht met oog voor het resultaat. Iedere opdracht leidt tot maatwerk in training, executive coaching of consultancy. Immers, pas dan sluit je aan bij wat er speelt en nodig is om tot het gewenste resultaat te bewegen.

 

Samenwerken start in mijn optiek vanuit verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid. Als business partner stimuleer ik jou met andere ogen te kijken naar wat nodig is om de beslissingen te nemen die nodig zijn voor een gezonde werkomgeving en het realiseren van groei en succes.

Over mij

Net als jij sta ik ook voor een integrale verantwoordelijkheid in de stappen die daarvoor gezet moeten worden. Daarom ben ik vanaf ons eerste tot het laatste gesprek betrokken bij de voorbereiding, de gekozen werkvorm en de evaluatie en afronding. Ik ben tevreden als jij met nieuwe inzichten nieuwe stappen zet en beslissingen neemt in jouw leven en werk.

Meer dan honderd dagen leren

Mensontwikkeling is een vak. Ik zie het als een kunst waarin ik mij continu blijft ontwikkelen. Zodat ik als trainer en coach klanten optimaal kan begeleiden in hun ontwikkeling. Studeren is een constante. Net als het actief bijdragen aan intervisie met andere coaches om mezelf scherp te houden, om hoogstaande onderscheidende kwaliteit te kunnen blijven bieden. In het concept van Hundred Days ‘life long learning’ rondde ik onder andere deze studies af:

maxresdefault.jpg
EMCC.png
NOBCO.png
bottom of page